Video-Mikroskop programvara, METRIC BE

3.576 kr

Artikelnr: 82-METRIC-BE Kategori:
 

Beskrivning

82-METRIC-BE Tillbehör > Programvara Mikroskop > Mjukvara

82-METRIC-BE Tillbehör > Programvara Mikroskop > Mjukvara

METRIC: Video Mikroskop programvara

Enkel att använda!

Metric BE programvara är endast avsedd för att visa och spara bilder och generera hårkors för positionering. Med Doublecheck-funktionen kan två live-bilder med hårkors startas automatiskt bredvid varandra när två kameror används. För mätfunktioner krävs vår KITEC programvara som då bör användas i stället.

Genom att använda vår USB 2.0-kamera, kan programvaran installeras på så många datorer som önskas. METRIC aktiveras oavsett var kameran är ansluten. Å ena sidan minskar detta behovet av besvärliga USB-dongels, och det är oerhört praktiskt för mobila system såsom Cellcheck serien, med tanke på att alla som vill dela ett mikroskop redan har programmet installerat på sin dator . En dongel krävs om programmet ska användas med en frame grabber-kort och analog kamera istället för en USB 2.0-kamera (se Dongle)

METRIC kan kopplas mellan tjugofem olika språk, en funktion som har lett till dess användning i hela världen. Detta är inte bara av intresse för internationella kunder. I stora företag med personal från många olika nationer, är programvara utbildning görs mycket enklare.

Uppdateringar för METRIC mjukvara är i allmänhet gratis. Med tillhörande serienummer är användaren omedelbart berättigad till rätt version i vår nedladdningsområdet. Detta sparar kontrakt uppdateringstidskrävande och ser till att användare alltid kan hålla sina system uppdaterade. Naturligtvis kan vi inte glömma telefonsupport: Vår numret finns i det metriska rubrikfältet.

 

Ytterligare information

Produkt-typ

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Video-Mikroskop programvara, METRIC BE”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *